Vaartweg 81B, 8243PD, Lelystad
088-1000987
info@beheerd.nl

Server

Het beheer van uw eigen server(s) is bij Beheerd.nl in deskundige handen. Wij bieden diverse mogelijkheden, afhankelijk van uw situatie en gewenste serviceniveau. Of het nu Microsoft-, Hyper-V-, Exchange- of Citrix-servers zijn; onze netwerkbeheerders hebben er ervaring mee.
Wij houden uw server op afstand in de gaten en zorgen voor de noodzakelijke updates. Bij storingen heeft u altijd snel één van onze medewerkers aan de lijn, of bij u op locatie.
Dankzij onze betrouwbare antispam en antivirus oplossingen blijft uw netwerk en data veilig. Ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over verouderde versies van uw software. Wij kunnen de benodigde updates automatisch voor u doorvoeren.

Als uw server al wat ouder is, kan Beheerd.nl er voor zorgen dat u deze via ons eigen datacentrum toch kunt blijven gebruiken, zodat de opslag van uw data gewaarborgd blijft zonder dat u een nieuwe server hoeft aan te schaffen.

U hoeft voor onze diensten geen ingewikkelde contracten af te sluiten. Samen met u kijken wij graag welke services het beste bij uw situatie passen. Kwaliteit en service staat bij ons voorop.