Vaartweg 81B, 8243PD, Lelystad
088-1000987
info@beheerd.nl

Back-up

Een goede back-up voorziening is van groot belang voor ieder bedrijf, groot of klein. Beheerd.nl kan u deze zorg uit handen nemen. Wij bieden daarvoor verschillende mogelijkheden.

De meeste van onze back-up services werken online. De back-up wordt dan over het internet naar ons datacentrum verzonden. Ook een combinatie van online back-up met lokale back-up op uw eigen locatie is mogelijk. Wij bekijken graag samen met u wat afhankelijk van uw situatie de beste keuze is.

De Beheerd.nl remote back-up maakt automatisch voor u de reservekopie naar ons datacentrum. Hierdoor heeft u geen gedoe meer met bijvoorbeeld het wisselen van tapes en u bent verzekerd van een goede back-up bij brand. Er zijn verschillende mogelijkheden, afhankelijk van uw internetverbinding en de hoeveelheid data. Vaak zetten wij naast de remote back-up ook nog een lokale back-up in, zodat wij in het geval van bijvoorbeeld een defect aan uw server snel een reserve server kunnen inzetten en u snel weer over uw data beschikt. De overlast blijft voor u dan zo veel mogelijk beperkt, terwijl u daarnaast zeker weet dat het behoud van uw gegevens in iedere situatie gewaarborgd is.