Vaartweg 81B, 8243PD, Lelystad
088-1000987
info@beheerd.nl

Beheer van uw eigen server

Heeft u net een nieuwe server aangeschaft? Of heeft u nog een recente server staan en u kunt of wilt niet overstappen op remote werkplekken? Door het beheer van uw server over te laten aan Beheerd.nl bent u bij eventuele problemen of storingen in deskundige handen.
Wij houden uw server van een afstand in de gaten met onze remote monitoring tool en krijgen direct een melding indien er zich een probleem voordoet. Hierdoor kunnen wij sneller reageren op eventuele storingen en zorgen dat u zo snel mogelijk weer in de lucht bent. Beheerd.nl zorgt ook voor de updates van Windows en andere kritieke programma’s op de server, zodat eventuele problemen zoveel mogelijk worden voorkomen voordat er een storing optreedt.

Wij bieden twee opties aan voor het beheer van de eigen server.

Optie 1

Beheer van uw server voor een vast bedrag per maand. Dit vaste bedrag is inclusief het updaten van uw systeem en de remote management software. Als zich storingen voordoen aan de software van uw server, dan worden deze door ons zo snel mogelijk opgelost zonder extra bijkomende kosten.

Optie 2

Beheer op basis van eventuele storingen. Dit betekent dat wij pas voor u in actie komen zodra er een storing is. U betaalt dan alleen het aantal uren dat onze systeembeheerders voor u bezig zijn geweest om de storing te verhelpen.