Vaartweg 81B, 8243PD, Lelystad
088-1000987
info@beheerd.nl

Eigen centrale op locatie

Een eigen centrale op uw locatie, welke geschikt is voor Voice over IP (VoIP), geeft u mogelijkheden tot koppelen van bestaande ISDN lijnen of andere bestaande apparatuur. Tegelijkertijd maakt u gebruik van het gebruiksgemak en onze scherpe tarieven voor VoIP.
Wij installeren bij u een 3CX VoIP telefooncentrale. Dit systeem voor telefonie is gebaseerd op software en geeft u allerlei voordelen en mogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld vestigingen aan elkaar koppelen om onderling gratis te kunnen bellen. Bovendien bespaart u op uw belkosten dankzij onze goedkopere beltarieven voor VoIP.

Het 3CX telefoonsysteem werkt met een Windows applicatie en is gemakkelijk in gebruik. Via een online gebruikersportal kunt u eenvoudig zelf aanpassingen doen in de configuratie. U kunt bijvoorbeeld per gebruiker instellen hoe inkomende gesprekken worden doorverbonden, gebaseerd op tijdstip, nummer en belangrijkheid. Zo kan een gesprek na werktijd automatisch worden doorverbonden naar mobiel of juist de voicemail. Ideaal aan het 3CX systeem is dat er zowel een applicatie voor PC, als ook voor de Mac en smartphones beschikbaar is, wat het geschikt maakt voor alle denkbare combinaties van gebruikers.
Een toestel is ook niet langer verbonden aan een bepaalde vaste werkplek. Dit maakt de integratie van telefonie met flexwerken heel eenvoudig. De software integreert de fax server, ingebouwde voicemail en het centrale telefoonboek. Het aantal telefoonlijnen is niet langer gelimiteerd door uw lokale apparatuur. Bovendien ontvangt u nog maar een factuur voor al uw telefoniediensten.