Vaartweg 81B, 8243PD, Lelystad
088-1000987
info@beheerd.nl

ISO 27001

Informatiebeveiliging wordt steeds belangrijker, uw klanten moeten er van op aan kunnen dat uw organisatie vertrouwelijk en veilig om gaat met hun data, het is niet de bedoeling dat data zomaar op straat komt te liggen door een datalek, verloren gaat door hackers of een crash van uw systemen, ook de continuïteit voor uw organisatie en uw eindklanten kan in het geding komen wanneer data niet beschikbaar is.

Om onze klanten hierin te ondersteunen is Beheerd.nl BV sinds 2020 ISO27001 gecertificeerd.

Voordelen van ISO 27001-certificering voor onze klanten

1. Betrouwbare bescherming van gegevens

Door te voldoen aan de ISO 27001-standaard, kunnen wij garanderen dat we effectieve maatregelen hebben geïmplementeerd om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens te waarborgen. Dit betekent dat uw gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens, bedrijfsgeheimen en intellectuele eigendom, veilig wordt bewaard en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang, manipulatie of diefstal.

2. Risicobeheer en naleving van wet- en regelgeving

ISO 27001 vereist dat we een uitgebreid risicobeheerproces implementeren om potentiële bedreigingen en kwetsbaarheden in onze systemen en processen te identificeren en aan te pakken. Dit betekent dat we proactief maatregelen nemen om de risico’s te verminderen en ervoor te zorgen dat we voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving met betrekking tot informatiebeveiliging. Als eindklant kunt u erop vertrouwen dat wij ons inzetten voor naleving van de hoogste normen en richtlijnen.

3. Continuïteit van dienstverlening

Een belangrijk aspect van de ISO 27001-certificering is het waarborgen van de continuïteit van onze dienstverlening, zelfs in geval van incidenten of noodsituaties. We hebben robuuste procedures en plannen opgesteld om ervoor te zorgen dat we snel kunnen reageren op eventuele verstoringen en onze diensten kunnen blijven leveren zoals verwacht. Dit betekent dat u kunt vertrouwen op onze veerkracht en dat uw bedrijfsactiviteiten niet nadelig worden beïnvloed door informatiebeveiligingsproblemen.

4. Verbeterd vertrouwen en reputatie

Door onze ISO 27001-certificering kunnen we aantonen dat we voldoen aan internationaal erkende best practices op het gebied van informatiebeveiliging. Dit helpt om het vertrouwen van onze klanten te vergroten, aangezien zij erop kunnen vertrouwen dat hun gegevens in veilige handen zijn.